Весь Бобруйск |
|
|
||||
|
||||
Цитата:
Мужики - это правильные пацаны, а ты пезевенг! Мужики в терпилах не ходят, да и в суд у них другая дорога. Да простят меня милые женщины, довёл гад однако.
|
||||
|
||||
![]() Цитата:
![]()
|
|||
|
|||
ЖАНЧЫНЫ, БЕРАЖЫЦЕ ЖЫЦЦЁ
«Забойства жаноцкасці» — так можна назваць з’яву, якая праяўляецца ў нашым штодзённым жыцці. Жанчыны не хочуць быць маці, а гэта значыць — не хочуць выконваць ролю, адведзеную ім Богам. Сярод дзяўчат часта праводзяцца апытанні: пра што яны мараць, якой бачаць сваю будучыню? Першае месца ў марах — добрая адукацыя і праца. Мара пра добрую і здаровую сям’ю ў дзяўчат на другасных месцах. Сямейнае жыццё на мэце маецца, але ў даволі аддаленым часе. Вельмі сумна, што часта жанчыны працуюць не столькі для таго, каб палепшыць сямейны дабрабыт, колькі для набыцця асабістай незалежнасці і самастойнасці. Гэта азначае, што праблемы сям’і пачынаюць займаць усё меншае месца ў іх жыцці. Колькасць дзяцей у сям’і абмяжоўваецца адным-двума. Можна сказаць, што сям’ёй ахвяруюць дзеля кар’еры. Гэтым самым жанчына падразае карані пад сабой і жыццём усёй Айчыны. Праз гэта яна парушае лучнасць паміж Богам і чалавекам, таму што супярэчыць свайму прызначэнню на гэтым свеце. А прызначэнне жанчыны ў тым, каб даваць, ахоўваць і падтрымліваць жыццё. А цяпер паглядзім на прычыны, з-за якіх жанчыны так нядбайна выконваюць свае сямейныя абавязкі. Вялікую ролю адыграла тут Другая сусветная вайна. Краіна панесла вялікія людскія страты, і адбудова разбуранага патрабавала тады і жаночых рук. Жанчыны былі занятыя ва ўсіх галінах народнай гаспадаркі. Маладыя дзяўчаты запаўнялі навучальныя установы, часта жылі ўдалечыні ад сваіх сем’яў, вучыліся гадоў да 25-ці. Так усё менш часу жанчына стала аддаваць стварэнню і падтрыманню сям’і. Трэба сказаць, што працоўная дзейнасць дае жанчынам больш задавальнення, чым хатняя праца. На працы можна чакаць павышэння, словаў падзякі ад кіраўніцтва, а ад дзяцей трэба часам шмат гадоў чакаць падзякі. Таму часта можна пачуць, як жанчына гаворыць, што адпачывае на працы ад сям’і, дзіцячага плачу і г.д. Такім чынам, жанчыны ўхіляюцца ад сваіх мацярынскіх абавязкаў і ўскладаюць на сябе мужчынскія. Але ж мужчыны і жанчыны вельмі істотна адрозніваюцца фізічна, псіхалагічна. Жанчыны перадусім ёсць носьбітамі жыцця. Гэтым можна патлумачыць іх больш працяглае жыццё. Інстынкт самазахавання ў іх вельмі развіты, бо гэтага патрабуюць дзеці. Калі Бог паклікаў чалавека быць жанчынай ці мужчынам, гэта азначае, што Ён давярае чалавеку нейкае заданне. Калі ж чалавек забываецца на свае абавязкі, ён адкідвае тое, што Бог залажыў у ім. Ва ўсім свеце адбываюцца катастрофы, гінуць людзі, і гэта палохае нас. Але амаль нікога не палохае колькасць дзяцей, што загінулі, яшчэ не нарадзіўшыся, ад рук уласных маці. Гэтыя лічбы — трагедыя свету і нашай Айчыны таксама. Калі мы такія «вялікія», што не баімся Бога, то давайце баяцца хоць за сваё жыццё і за нашу Айчыну. ксёндз Генрык Дамашка
|
|||
|
|||
Согласен, Митя. А это узаконенное у нас убийство, которое называется аборт? А наши медики, что подталкивают к нему несчастных женщин, у них же руки по плечи в крови. А знаете почему? Знаете из чего, точнее из кого вырабатывается, к примеру, человеческий инсулин или человеческий гепарин? Об этом предпочитают стыдливо молчать...
![]()
|
|||
|
|||
Тое што Вы пішыце, вельмі страшна. Але я не думаю, што легалізацыя абортаў зьвязана з патрэбамі медыцыны. Тут магчыма больш палітычна-эканамічныя прычыны. Па-першае, гэтым правам у асноўным карыстаюцца людзі, якія не маюць дастаткова сродкаў, каб утрымаць дзіця. Гэта ў асноўным моладзь. Ім даецца магчымасьць з раньняга ўзросту займацца сэксам, не адчуваючы адказнасьці і такім чынам здымаць псыха-фізычную напружанасьць пераходнага ўзросту, якая ў Заходніх краінах здамаецца грамадска-палітычнай ці інтэлектуальнай дзейнасьцю. Другое- гэта падрымка грамадствам гэтай з'явы, зьвязаная зь няздольнасьцю ўлады забясьпечыць патрэбны ўзровень жыцьця маладым сем'ям і дэградацыяй рэлігіі, якая таксама не патрэбна ўладзе, бо веруючы чалавек разумее дзе Сьвяты а дзе "праваслаўны атэіст", як ён сябе называе.
Я тут сказаў пра Захад, але ў іх таксама пачынаюцца нейкія зрухі да ідыятызму: забарона сьмяротнага пакараньня забойцаў і гвалтаўнікоў і дазвол забіцьця дзіцяці. Але на маю думку на Захадзе адумаюцца, а вось у нас ня думаю. ЗЫ: Беларусь - адзіная краіна ў Эўропе дзе дазволена сьмяротнае пакараньне... ЗЫ2: "Главный акушер-гинеколог министерства здравоохранения Светлана Шилова сообщила, что в нашей стране не планируется запрещать прерывание беременности. По ее мнению, запрещение абортов может привести к негативным последствиям: повышение случаев смертности новорожденных" 17.10.07 ![]()
|
|||
|
|||
P.P.S.: перачытаў свай запіс і мушу удакладніць: я супраць сьмяротнага пакараньня.
|
|||
|
|||
Я Вас понял, Митя, но почему об этом не говорят женщины? Неужели наши женщины настолько забиты и ограничены, что не в состоянии дать оценку проблеме? В среднем женщины на постсоветском пространстве делают за свою жизнь 7 абортов на разной стадии беременности - жуткая статистика. Здесь проблема не в показателях по детской смертности среди новорожденных, тут проблема сохранения жизнеспособности целых народов.
|
|||
|
|||
Ребята, хватит воевать! С праздником!!! А поскольку вы оба младше меня, то дарю каждому на правах старшего виртуальный "гелт" - по 100 "шакалов". Больше не могу - овес нынче дорог.
|
|
||||
|
||||
Ответ в теме Бобруйск еврейский.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
Где-то ети жёпы я уже видел...
|
||||
|
||||
Пробившая бетонную стену Lada отделалась легким испугом
27.12.2007 19:31 В мире - Источник: autonews.ru Учебная машина Lada с номерными знаками Санкт-Петербурга пробила бетонную стену, оставшись при этом практически невредимой. Во всяком случае внешне автомобиль кажется вполне "здоровым". Глядя на фотографии, думаешь, что наш автопром не так уж плох. Когда Ferrari 360 Modena, въезжая в витрину магазина, "теряет лицо", отечественное чудо конструкторской мысли ухитряется пробить бетонную стену и отделаться легким испугом. Пока неизвестно, что случилось с водителем автомобиля, но судя по тому, что целыми остались даже фары, с ним, а точнее с ней все в порядке. Если верить русским источникам, то за рулем "непробиваемого" автомобиля находилась особа женского пола. Более того, таким образом она пыталась сдать экзамен в ГАИ. Хочется надеяться, что права она не получит ни за какие деньги. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Социальные закладки |